این Smithfield سوسیس-ساخت کارخانه در سنت چارلز بازگشایی با محدودیت پنج شنبه تحت شرایط توافق با شرکت دولت و کین شهرستان در بخش بهداشت و درمان ایلینوی دادستان کل.

وزارت بهداشت اعلام کرد که این حرکت صبح روز جمعه در حالی که همچنین اعلام کرد که یکی از این کارخانه کارگران درگذشت COVID-19.

                                                                                                                                                                                                                       

این گروه تا به حال دستور گیاه را تعطیل مارس 24 به دلیل COVID-19 شیوع و Smithfield, توافق به بسته مارس 25.

با توجه به Kane County مقامات بهداشتی این کارخانه در حال حاضر می روند و بسته بندی گوشت آن را در حال حاضر در دست داشتند. آن است که پذیرش هر گونه مواد غذایی خام محصول برای پردازش.

به طور کامل بازگشایی این کارخانه باید به منظور توسعه یک طرح برای کنترل بیماری عفونی است که مطابق با دستورالعمل از مراکز کنترل بیماری و دولت در بخش بهداشت و درمان.

این طرح را برای ارسال به شهرستان در بخش بهداشت و درمان.

Smithfield همچنین پرداخت به هر کارگر کارخانه آزمایش COVID-19.

مقامات بهداشت نیست به نام سن و یا جنس از کارگری که فوت و یا زمانی که آنها کشته شده اند.

Smithfield یکی از بزرگترین خوک-شرکت پردازش. آن است که یک شرکت تابعه از یک شرکت چینی مستقر در ووهان چین.

فدرال ایمنی مواد غذایی و خدمات بازرسی ارسال شده است یک صفحه از سوالات متداول در مورد COVID-19. آن می گوید: روش های ضد عفونی مواد غذایی گیاهان در انجام به طور معمول برای ایمنی مواد غذایی نیز باید کمک به جلوگیری از گسترش coronavirus. گیاهان لازم نیست که به FSIS در صورتی که یک کارمند بیمار با COVID-19.

این FSIS می گوید آن را احتمالا ممکن است به دنبال 6-پا-اجتماعی فاصله دستورالعمل ها در مواد غذایی-بسته بندی گیاهان است.

آن را نیز می گوید که موارد گزارش شده از ابتلا به مردم COVID-19 از مواد غذایی و یا مواد غذایی بسته بندی.

tinyurlis.gdclck.rushrtco.de