در حالی که من رو به رشد مواد غذایی و پخت و پز کلاس ها به حالت تعلیق من شده است scrounging در فریزر و کابینت آشپزخانه به آمده تا با چیزی خوب برای شام. من می خواستم چیزی است که آرامش, اما همچنین به اندازه کافی آسان برای بچه ها برای آماده سازی. این گیاه خواری enchiladas شد تنها چیزی که به دفع مواد غذایی سفر در حالی که با خوشحالی تداوم دختر من و من برای چند روز.

کدو و ذرت و فلفل و نخود چشم سیاه از فریزر خوبی با کنسرو گوجه فرنگی و لوبیا سیاه و سفید است که در شربت خانه. چند مشت از نوزاد تازه برگ اسفناج که در گذشته پاهای خود گرد کردن از پر کردن است. Enchiladas انعطاف پذیر هستند بنابراین شما می توانید مبادله از این مواد برای آنچه شما را در دست داشته. آنها کار استفاده از انواع لوبیا از جمله refried و تقریبا هر تازه یا منجمد سبزیجات مانند سیب زمینی شیرین و کلم, فلفل یا کدو سبز است. من حتی دیده می شود که دستور العمل ترکیب کلم بروکلی و گل کلم. کمی می رود راه طولانی, با توجه به پر کردن دیگر, بنابراین این یک راه خوب برای استفاده از هر گونه باقی مانده گوشت مرغ یا گوشت خوک بیش از حد.

                                                                                                                                                                                                                       

اگر شما اتفاق می افتد به jarred enchilada sauce, شما می توانید صرفه جویی در زمان و حتی بیشتر. پس از من تا به حال شیشه سس گوجه فرنگی خانگی از تابستان گذشته هنوز هم در فریزر, من خود من ساخته شده. آن زمان دیگر برای یخ زدایی از آن را به شلاق تا یک قابلمه پر از وزوز enchilada sauce. دفعه بعد من را اضافی از آنجا که این امر می تواند فوق العاده با تخم مرغ در nachos در و یا ریخت و بیش از یک کباب مرغ است.

تکنیک های مورد استفاده در این دستور غذا را به اندازه کافی ساده است که کودکان و نوجوانان باید قادر به رسیدگی به همه چیز با نظارت نزدیک در اطراف گرما و چاقو. آنها را به خصوص لذت بردن از پر کردن و نورد چیپس. من با استفاده از سنتی, ذرت, اما گندم چیپس خواهد بود قابل انعطاف تر و آمرزنده است. من دریافته ام که بچه ها را دوست دارم, اسباب بازی, پس دست بر مطبوعات سیر و می تواند درب بازکن. اجازه دهید آنها را با استفاده از یک برس شیرینی به “رنگ” سس.

من اغلب فلفل من درس های پخت و پز با یک طرف از تاریخ و جغرافیا. چرا که نه آن را به یک مهمانی و جشن ملی Enchilada بعد در مارس 5? Enchiladas به نظر می رسد در اولین مکزیکی کتاب آشپزی ال Cocinero Mexicano (آشپز مکزیک) در سال 1831 اما بسیاری از آنها فکر می کنم بازگشت به مایا باستان. که قبل از تاریخ در سال 1862 نبرد پوئبلا که باعث به Cinco de Mayo بزرگداشت آن کشور است و به نظر می رسد بهتر دلیل برای یک آمریکایی فیستا.

من همیشه توصیه می کنند که شما و خود را kiddos شروع با خواندن دستور العمل کامل قبل از مصرف هر گونه مواد. توجه داشته باشید خود را تعویض. سپس از طریق آن دوباره مونتاژ اندازه گیری و شاخص های تشکیل دهنده به نوبه خود. آنها را به طعم و مزه سس به دیدن آنچه که آنها فکر می کنم. آیا این نیاز بیشتر نمک یا ادویه? بیش از حد نازک? هم بزنید در بیشتر رب گوجه فرنگی. گرمای بیش از حد? اضافه کردن کمی بیشتر در شربت افرا و یا حتی یک چلپ چلوپ از سرکه و یا فشار از آهک. مزه و افزایش سرعت خود را به توسعه آشپزی واژگان و با سنگ تیز کردن جوانه های چشایی خود را. Spiciness نیست همه-یا-هیچ چیز اما چشم انداز یک طیف است. آنها را تشویق به آزمایش برای پیدا کردن خود را در سطح ایده آل به جای پنهان کردن تحت پوشش blandness.

                                                                                                                                                                                                                       

این enchiladas فقط به عنوان خوب و شاید بهتر است به عنوان باقی مانده است. طعم ورق را رو کردن اما ساختار نگه می دارد تا به خوبی.

• شما می توانید پیدا کردن مدرسه از مواد غذایی در @learngrowcookeat در Facebook و یا تماس با لسلی در food@dailyherald.com.

گیاهی Enchiladas

برای سس

1 قاشق غذا خوری روغن نباتی

4 حبه سیر خرد شده

1 فلفل تند مانند فلفل هالوپینو, تکه (اختیاری)

1 می (15 اونس) سس گوجه فرنگی

3 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی

½ فنجان آبگوشت یا آب

1 قاشق چای خوری زیره سبز

1-3 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز بسته به تحمل گرما و یا جایگزین فلفل قرمز

2 قاشق غذاخوری شربت افرا

نمک را به طعم و مزه

برای enchiladas

1 بسته منجمد کدو گردوی سفید (یا کباب یک تازه)

1 قاشق غذا خوری روغن نباتی

½ پیاز سفید خرد شده

½ بسته (10 اونس) ذرت منجمد

                                                                                                                                                                                                                       

½ بسته (16 اونس) منجمد نخود چشم سیاه

1 می (15 اونس) لوبیا سیاه و سفید تخلیه و شستشو

2-3 بزرگ مشت تازه اسفناج

9 چیپس ذرت

1 فنجان پنیر خرد شده (چدار یا مکزیکی مخلوط)

توپینگ (اختیاری)

آووکادو خرد شده

گشنیز تازه خرد شده

ساده یونانی, ماست, خامه ترش یا کرم fraiche

پیاز سفید خرد شده

دانه کدو تنبل, تست

لیمو تازه quartered و فشرده بیش از enchiladas

موقعیت دندانه دار کردن در وسط فر و قبل از حرارت را 350 درجه می باشد.

شروع با سس. روغن را در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط. پختن سیر و فلفل, تکان دهنده اغلب برای جلوگیری از سوختن حدود سه دقیقه است. اضافه کردن سس گوجه فرنگی و رب با آبگوشت یا آب و به جوش آورد. بجوش و خروش آمدن, کشف, برای 10 دقیقه.

در ضمن دریافت پر کردن آماده است. بخار منجمد اسکواش در مایکروویو به مدت 5 دقیقه. جای بزرگ و عمیق کتری با حرارت متوسط و اضافه کردن روغن. سرخ کرده و پیاز برای چند دقیقه تا زمانی که شفاف است. اضافه کردن کدو و ذرت و لوبیا چشم بلبلی و لوبیا همراه با ½ فنجان سس. هم بزنید به کت و اجازه دهید تا گرم برای یک دقیقه یا بیشتر و سپس هم بزنید در اسفناج و حذف از گرما.

پور ¼ فنجان سس پایین مرکز 9×13 اینچ ظرف پخت. گسترش آن را به طور مساوی با یک شیرینی براش اما اجتناب از لبه های دور به طوری که می رسد از چیپس را ترد ،

بسته بندی چیپس در یک حوله کاغذی مرطوب و حرارت در مایکروویو به مدت 45 ثانیه به آنها را آسان تر برای کار با. پر کردن هر یک از نان ذرت مکزیکی با چند قاشق از پر کردن و جمع کردن و قرار دادن به ظرف پخت فلپ سمت پایین. نستله آنها را به صورت چسبیده در ظرف بریزید و سس باقی مانده بیش از آنها را. شیرینی قلم مو می تواند کمک به گسترش این سس به شکاف بین چیپس. دوباره سعی کنید برای جلوگیری از به پایان می رسد از نورد enchiladas به نگه داشتن آنها را ترد.

پوشش با پنیر خرد شده و پخت, کشف, برای 15 دقیقه یا تا زمانی که پنیر شامپانی. بالا به عنوان مورد نظر و یا صفحه به صورت جداگانه و اجازه دهید هر کسی سفارشی خود را پر کردن. Olé!

در خدمت 6

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de