انواع هودهای مخفی آشپزخانه

در زیر کابینت : این زیر کف کابینت دیواری با مجرای داخل دیواری مجاور ، تعقیب ، سوفی یا سقف نصب شده است تا دود و دود به بیرون منتقل شود. این طرح برای بازسازی و / یا جایگزین کردن کاپوت مایکروویو بیش از حد با یک چیز زیبا مناسب است.

هود تهویه آشپزخانههود دیواری : این هود در مواقعی که هیچ کابینتی در محدوده آن وجود ندارد استفاده می شود و با پشته های در معرض در معرض دیواره نصب می شود تا به بیرون منتقل شود.

هود سقف / جزیره : یک هود چهار طرفه است که از طریق مجرای سقف لنگر گرفته و از آن تخلیه می شود. هود باید پهن تر از سطح پخت و پز باشد تا به دود بخار کمک کند.

مایکروویو بیش از حد : مایکروویو با فن ساخته شده در داخل. اینها برای پخت و پز سنگین طراحی نشده اند ، حداکثر 3000 CFM هستند و دارای منطقه ضبط کم عمق هستند.

Downdraft Hood : اینها می توانند در یک دستگاه بپیوندند یا به سمت بالا بکشند: به طور جداگانه جهت افزایش دود و دود را معکوس می کنند و به طور کلی آنها را از طریق مجاری که در زیر کف قرار دارند ، تخلیه می کنند. هودهای Downdraft به بهترین وجه در جزایر و برنامه های بدون هود استفاده می شوند. گفته می شود عملکرد هودهای مجرای پایین در مقایسه با هودهای دریچه سنتی که در بالای سطح پخت و پز قرار دارند ، فرعی هستند. همانطور که در حال پخت و پز هستید ، بخارها بلند می شوند ، که گرفتن یک پیش نویس رو به پایین سخت تر است. با این حال ، اگر زیبایی شناسی بسیار مهم است و شما در آشپزی زیاد نیستید ، این یک گزینه ایده آل است.

Ventilator Power Pack : دمنده بدون هود تزئینی. اینها عمدتاً برای استفاده در هودهای سفارشی یا چوبی در نظر گرفته شده است.

الزامات CFM را پیشنهاد کنید
میزان هوایی که توسط طرفداران ایجاد می شود با فوت مکعب در دقیقه یا CFM اندازه گیری می شود.

• برد الکتریکی : به طور کلی این نیروها کم مصرف هستند و فقط نیاز به خروجی هود برد بین 150CFM – 300CFM دارند.

• گاز محدوده : گاز به طور منظم طبخ تاپ دارای خروجی های تا حدود 40،000BTU [واحد گرمایی انگلیسی]. برای کمک به انتخاب CFM می توانید از یک فرمول ساده استفاده کنید. با اضافه کردن توان هر مشعل ، امتیاز BTU cooktop خود را محاسبه کرده و سپس کل را به 100 تقسیم کنید.

معایب هود مخفی آشپزخانه

[یعنی: یک بالای 30،000BTU به فن 300CFM نیاز دارد] به خاطر داشته باشید که CFM همه چیز نیست. بیشتر جریان هوا به معنی تهویه سریع تر است اما ضبط و دفع بهتر دود را تضمین نمی کند. علاوه بر این ، هرچه هوای بیشتری از آب بیرون بیاید ، هوای بیشتری برای جایگزینی نیاز دارید ، به این حالت هوای آرایش گفته می شود. خانه های جدید با کارآیی با “محکم بودن هوا” ساخته شده اند که می تواند برای هودهای برد با نرخ CFM بالا مشکل ایجاد کند.

DUCTED در مقابل غیر DUCTED
هود چرخشی یک کاپوت غیر مجرایی است که بخار ، گرما و دود را به یک فیلتر هدایت می کند و سپس هوا دوباره به داخل اتاق چرخان می شود. فیلتر اصلی آن می تواند قطرات روغن و گریس پراکنده را نیز به دام بیندازد.
یک هود داکت دار اگزوز خارجی دارد. با دفع آن در خارج از خانه دود ، بو ، رطوبت و گرما از آشپزخانه خارج می شود. اینها گزینه بهتری به حساب می آیند زیرا گرمای اضافی و گریس به طور کامل از آشپزخانه خارج می شود.
محدوده هود-بدون مجوز در مقابل. هود-دامنه

انواع دمنده
بیشتر هودها ، مایکروویوها و پیشبینیهای پیشرفته در حال حاضر دارای دمنده هستند. با این حال ، در بسیاری از هودهای CFM حرفه ای و بالا ، دمنده ها جدا هستند. اینها می توانند در بیرون خانه شما ، داخل مجرای یا داخل خانه واقع شوند.

بلورهای بیرونی –
اینها ساکت تر هستند زیرا در قسمت بیرونی خانه شما قرار دارند. با این حال آنها بزرگ ، حجیم و سخت برای سرویس هستند.
دمنده داخلی –
این دمنده در قسمت هود نصب شده است. گرایش آنها بلندتر است ، اما بسیار ساده است. آنها از یک درپوش دیواری خارجی استفاده می کنند ، بنابراین زیبا تر به نظر می رسند.
دمنده درون خطی –
ترکیبی از دمنده خارجی و داخلی. این اتاق از اتاق خارج می شود و باعث کاهش سر و صدایی می شود که هنوز در داخل مجرای خانه واقع شده است.
پنکه Air-Ring –
مانند شکل فن سنتی ، به صورت افقی تخلیه می شود و سر و صدایی ندارد. قیمت اقتصادی بیشتری دارند اما از نظر اقتصادی کمتری دارند.
دمنده های گریز از مرکز –
این دمنده ترکیبی از فشار کافی هوا و سرعت ثابت است. هوا از طریق فیلتر عبور نمی کند اما هوای اطراف را با چرخش دایره ای هل می دهد و همه چربی ها و ذرات پخت و پز را به قسمت آسان مسکن می رساند.

یک دمنده هود را دریابید

اندازه
این یک بار است که بزرگتر بهتر است ، از اندازه کم نکنید. هر هود مورد نظر شما باید از CFM کافی و پوشش کافی در بالای دامنه شما برای به دام انداختن دود استفاده کند. همیشه ایده خوبی است که قبل از آویز کردن کاپوت ، کدهای محلی خود را نیز بررسی کنید.

• ارتفاع از محدوده بالا: شما باید بین سطح آشپزی و کاپوت خود 30 “-36” به خود بدهید. به خاطر داشته باشید هرچه میزان هود برد شما از دامنه بالا بالاتر باشد ، کارایی کمتری خواهد داشت. با افزایش CFM یا پوشش می توانید ارتفاع اضافی را جبران کنید.
عرض (پهلو به هم): اگر هود شما در یک جزیره قرار دارد ، حتماً حداقل 3 “از هر طرف سطح پخت و پز را فراهم کنید. این عرض اضافی به دفع بیشتر دود کمک می کند و تهویه آشپزخانه شما را بهتر می کند. اگر کاپوت شما روی دیوار نصب شده است ، می توانید اندازه گیری دقیق بازی را انجام دهید. اطمینان حاصل کنید که هود شما تا حداکثر کارآیی سطح پخت و پز خود را گسترش می دهد.
عمق (جلو به پشت): هودهای اگزوز آشپزخانه زیر کابینت و دیواری در عمق تقریبی 20 اینچ ، 22 “، 24” و 27 “قرار دارند.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>