کلرادو آبجو مرد قلم و یک کتاب در دنور آبجو تاریخچه

جاناتان Shikes شناخته شده برای بسیاری به عنوان کلرادو آبجو مرد شده است خانه در گذشته — 160 سال از دنور دم گذشته به طور خاص.

Shikes شده است شیفته با هنر و صنعت آبجو پس او دست خود را سعی در دم خانه زمانی که او تنها هفده (ما می توانید به اشتراک گذاری به این دلیل که اساسنامه محدودیت ها به مدت طولانی تمام شده در این جرم و جنایت). به عنوان یک روزنامه نگار حرفه ای — او Westword‘s سردبیر و هنوز هم کمک می کند به طور منظم آبجو داستان — او تا به حال شانس به مالش شانه با این کشور بالا آبجو حرفه ای. اما به عنوان یک کلرادو بومی و فارغ التحصیل از شرق دبیرستان دنور عشق اول خود را.

نتیجه اش کف دار شیرجه رفتن به گذشته است و دنور آبجو: تاریخچه مایل بالا دمکه منتشر خواهد شد توسط Acadia مطبوعات در روز دوشنبه 2 مارس. “من شده است که مایل به انجام یک کتاب در دم تاریخچه برای رفتن در هشت سال” اولین بار نویسنده توضیح می دهد. “و من شگفت زده در چگونه کمی نوشته شده است.”

Beer writer Jonathan Shikes is equally comfortable with a beer in hand or a bolo tie.گسترش

آبجو نویسنده جاناتان Shikes است به همان اندازه راحت با یک آبجو در دست و یا یک بلو کراوات.

حسن نیت ارائه میدهد از جاناتان Shikes

این کتاب آغاز می شود با آبجو که فرو نشستن عطش آینده نگر به دنبال طلا در اواسط 1800s و حمل از طریق به مدرن محله های لبنی و مرسوم آبجو سبک. Shikes نیست شرمنده به اعتراف است که او لذت می برد گاه به گاه زرق و برق آبجو یا میلک شیک, IPA, اما او همچنین علاقه ترد سنتی pilsners ساخته شده با سخت روشها و حداقل از مواد تشکیل دهنده.

در این دوره از تحقیقات خود نویسنده کشف کرد که همه چیز قدیمی جدید دوباره است. “پیر کارخانه های لبنی مورد استفاده برای ترویج چگونه محلی محصولات خود بودند و اگر شما خریداری آبجو خود شما می شود حمایت از جامعه محلی” او اشاره می کند و اشاره کرد که کارخانه های لبنی افتخار می کردند که با استفاده از جو رشد و malted در کلرادو یک روند است که تنها فقط شروع به مجددا.

در یک نقطه وجود دارد مقدار زیادی از تنوع در دنور دم صحنه او توضیح می دهد اما ممنوعیت کشته فقط در مورد هر آبجوسازی اما Coors. امروز تنها Coors و تیولی زنده ماندن به عنوان نمایندگان گارد قدیمی و تیولی بسته شد برای بسیاری از سال قبل از آن نام و نام خانوادگی و بسیاری از دستور العمل های آن را احیا شد توسط Corey مارشال چند سال پیش.

دنور آبجو نیز پوشش می دهد در این زمان هنر و صنعت آبجو در رونق و تغییر آبجو صحنه. “این taproom فرهنگ شده است و عظیم ترین تغییر” Shikes می گوید. “قبل از حوض خشک در آرورا و عجیب و غریب در دنور taprooms که در آن شما می توانید خرید یک پاینت واقعا وجود نداشت. و بسته بندی نیز واقعا تغییر — از بیشتر بطری و تبس به قوطی و growlers.”

Shikes خواهد ساخت چند ظاهر برای ترویج دنور آبجو در هفته های آینده. در مارس 7, او را در Hops & پای در ظهر برای امضای کتاب و بهره برداری از چند آبجو برجسته در کتاب; در مارس 13, مغزی, دم میزبان امضای کتاب همزمان با انتشار در 5 بعد از ظهر; در 20 مارس او را در عجیب و غریب هنر و صنعت آبجو در 5 p. m. به پرده آبجو با او کمک کرد و دم بر اساس یک دستور العمل از چارلی Papazian را تکمیل شادی Homebrewing; در مارس 27 حوض خشک جنوب حوض brewery برگزار خواهد شد 5 p. m. امضای کتاب; و در 9 آوریل Shikes را در پیوستن به یک مشترک Q & A با همکار آبجو نویسنده جان فرانک در 6 p. m. در سقوط سنگ شیر ،

این کتاب در حال حاضر در دسترس برای قبل از سفارش در آمازون و Shikes می گوید آن را به زودی آمار محلی کتابفروشی ها و گشتن مغازه ها.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>