آموزش سرچ کنسول چگونه انجام دهیم

آموزش سرچ کنسول آموزش گوگل سرچ کنسول گام به گام و تصویری

ایمپرشن در سرچ کنسول به معنای دفعاتی ایت که یک صفحه از سایت شما در بخش نتایج گوگل نمایش داده میشود. این عدد را نباید با تعداد کلیک ها اشتباه بگیرید زیرا در آمار ایمپرشن مهم نیست که کاربر حتما با اسکرول کردن صفحه شما را ببیند تا برای شما یک ایمپرشن محسوب شود. آموزش جامع نحوه کار با گوگل سرچ کنسول می تواند تاثیر بسزایی در بالا بردن کیفیت محتواها و جذب ورودی برای سایت ها داشته باشد. از این رو شناخت بهتر سرچ کنسول در سئو و ترفندهای استفاده درست از آن میتواند منجر بهینه سازی نتیجه بازدیدهای سایت و برنامه ریزی و مدیریت بهتر طراحی و نگارش محتواها شود. این بخش به شما نشان می‌دهد که گوگل صفحات وب‌سایتتان را چگونه ایندکس کرده است.

ارتباط با گوگل از طریق این بخش انجام می شود، شما از این طریق می‌توانید نظرات و پیشنهادهای خود را به تیم search console google ارسال کنید. برای این کار روی Submit feedback کلیک کرده و با صفحه‌ی زیر مواجه می‌شوید، کافی است نظر و پیشنهاد خود را با ضمیمه کردن یک اسکرین شات در کادر مربوطه بگذارید و سپس روی کلمه‌ی send کلیک کنید. علائم حیاتی هسته وب نیز به آن می گویند، در این بخش گزارش سرعت لود شدن صفحات سایت شما در دسکتاپ و نسخه موبایل را نشان می‌دهد. بعد از crawling شدن صفحات وب‌سایت توسط خزنده‌های گوگل نوبت ایندکس شدن صفحات سایت است که یعنی محتوای وب‌سایت شما در موتورهای جستجو گوگل ذخیره می‌شود. لینک‌های نهایی که در نتایج جستجو گوگل نمایش داده‌شده‌اند در این دسته نشان داده می‌شوند. لینک‌های نهایی شده یعنی لینک‌هایی که بعنوان مثال امکان دارد در یک URL ریدایرکت شده باشد.

ساخت یک وب‌سایت و مطلب گذاشتن در آن کار سختی نیست و همه می‌توانند انجامش دهند؛ قسمت سخت ماجرا مدیریت و آنالیز وب‌سایت است. وقتی بدانید در دل وب‌سایت شما چه می‌گذرد و از احوالاتش باخبر باشید، می‌توانید عملکرد آن را بهتر کنید. ابزارهای زیادی برای آنالیز سایت و رفتار کاربران وجود دارد، ولی بهترین آنها گوگل سرچ کنسول (Google Search Console) و گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) هستند. اینجا قرار است کنسول جستجوی گوگل را بررسی کنیم و از 0 تا 100 آن را زیر و رو کنیم! این مطلب راهنمای جامعی است که  همه مواردی را که باید در مورد بخش‌های اصلی گوگل سرچ کنسول بدانید، پوشش می‌دهد. در کنار این‌ها نحوۀ استفاده از این ابزار کاربردی گوگل را هم به شما یاد می‌دهیم تا بتوانید از آچار فرانسه گوگل به‌راحتی استفاده کنید.

سرچ کنسول گوگل Google Search Console یک ابزار رایگان است که با استفاده از آن می‌توانید میزان ترافیک سایت، مشکلات احتمالی، نحوه نمایش در دیوایس های مختلف، بررسی بک لینک‌ها و … را مشاهده کنید. پیش تر درباره این ابزار مهم و کاربردی در قالب گوگل سرچ کنسول چیست مفصل توضیح داده شده است. به گفته گوگل فرقی نمی‌کند کارشناس سئو باشید یا مالک یک فروشگاه آنلاین و یا حتی یک طراح سایت، فعالسازی آن و فراگیری آموزش سرچ کنسول در هر شرایطی مفید است. به همین دلیل در این مقاله با آموزش گوگل سرچ کنسول در خدمت شما هستیم. به وسیله این ابزار می‌توانید بفهمید که کدام بخش سایت شما، نیاز به پیشرفت دارد. این مسئله، ممکن است تکنیکی باشد، مثلاً ابزار گوگل به شما بگوید لازم است خطاهایی خاص را برطرف کنید.

زمانی که شما از نمودار سرچ کنسول قسمت کلیک را انتخاب می کنید، به شما نشان داده می شود که میزان کلیک هایی که کاربران در یک بازه زمانی بر روی وبسایت شما انجام داده اند چقدر بوده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر درمورد بحث نقشه سایت و نحوه اتصال آن به سرچ کنسول می توانید به مقاله سایت مپ مراجعه کنید. هنگامی که گوگل با نمایه سازی، هرزنامه یا سایر موارد در سایت شما روبرو می شود، هشدار دریافت میکنید.این هشدار به شما نشان می دهد که کدام سایت ها به وب سایت شما پیوند دارند. دریافت این هشدار در جلوگیری از عیب های احتمالی بسیار موثر است.عیب یابی مشکلات مربوط به AMP، قابلیت استفاده از تلفن همراه و سایر ویژگی های جستجو نیز در این هشدار قابل مشاهده است. اگر صفحه‌ای وجود داشت که لازم بود ایندکس باشد اما ایندکس نشده بود، می‌توانید از طریق سرچ کنسول آن را پیدا کنید و اگر مشکلی داشت یا noindex بود، آن را برطرف کنید تا در نتایج گوگل قرار بگیرد. در این بخش برای شما این امکان فراهم شده که آدرس دامنه سایت خود را تغییر دهید.

شاید در نگاه اول استفاده از این ابزار کمی برای شما سخت یا گیج کننده باشد، اما با کمی تمرین و تلاش می‌توانید بر این ابزار کاربردی مسلط شده و از آن به خوبی استفاده کنید. برای یادگیری و آموزش کامل سرچ کنسول می توانید از طریق لینک زیر ثبت نام کنید. سرچ کنسول گوگل که در گذشته با نام وب مستر تولز گوگل شناخته می‌شد، یکی از ابزارهای بسیار قدرتمند و رایگان سئو است که برای پیگیری عملکرد و عیب‌یابی نمایش وب‌سایت در صفحه نتایج موتورهای جستجو کاربرد دارد. ازجمله متداول‌ترین کاربردهای گوگل سرچ کنسول می‌توان به کمک به تشخیص و برطرف کردن خطاهای فنی، ثبت نقشه سایت، بررسی بک‌لینک‌ها و موارد مشابه اشاره کرد. در این مطلب از «مجله فرادرس» به معرفی این ابزار مهم و کاربردهای آن در سئو می‌پردازیم. در ادامه نیز نحوه راه اندازی گوگل سرچ کنسول و کار با آن را از صفر تا صد آموزش می‌دهیم.

یعنی تنها با چند رتبه پرش، این کلمه می‌تواند 8 برابر بازدید بیشتر داشته باشد. اگر گزینه new Domain را انتخاب کنید، فقط می‌توانید نام دامنه را وارد نمایید – بدون www یا زیردامنه. هر از چند وقتی یک بار به وضعیت کنسول جستجو نگاهی بیندازید؛ صفحه وضعیت ساده ترین راه برای بررسی سریع سلامت در سایت شما است. اگر تمایل دارید سئو را شروع کنید فراموش نکنید که سرچ کنسول و آنالیتیکس ۲ ابزار ضروری برای شما خواهند بود. برای کمک به سایت ما و گسترش آموزش در بین هموطنان، در سایتها، وبلاگ ها و شبکه های اجتماعی لینک سایت ما را درج کنید. گزارشPerformance یا گزارش عملکرد یک نمای کلی از نرخ کلیک ها، برداشت ها،CTR و موقعیت شما ارائه می دهد.

سرچ کنسول گوگل میتواند با بررسی کلمات کلیدی، جستجو های سایت را بر اساس تعداد، ساعت، تاریخ، میانگین موقعیت، نرخ کلیک و بسیاری از موارد دیگر ثبت نماید. تمامی این داده ها بر روی نمودار نمایش داده میشود و به شما این امکان را میدهد تا کلمات کلیدی، صفحات مختلف و میزان بازدید زورهای مختلف را یکدیگر مقایسه کنید. در آموزش سرچ کنسول به بررسی بخش‌های مختلف این ابزار پرداختیم و با اهمیت هر یک از آن‌ها در بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو آشنا شدیم. از طریق سرچ کنسول، می‌توانید اطلاعات ارزشمندی درباره نحوه دیده‌شدن سایتتان در نتایج جستجو، مشکلات فنی سایت، بک لینک‌ها و نحوه تعامل کاربران با سایتتان به دست بیاورید. با استفاده از آموزش کامل گوگل سرچ کنسول که در این مقاله ارائه شد، می‌توانید به‌صورت حرفه‌ای از سرچ کنسول استفاده و سایت خود را برای کسب نتایج بهتر در موتورهای جستجو بهینه کنید.

اگر تا اینجای مقاله آموزش سرچ کنسول را به طور کامل مطالعه کرده باشید، ۱۰۰ درصد به صورت تئوری به این ابزار مسلط شده‌اید. در واقع زمانی شما به این ابزار مسلط می‌شوید که به صورت عملی با آن کار کنید. در مسیر سئو یک سایت شما با سرچ کنسول بسیار زیاد کار خواهید داشت و می‌توان آن را عصای دست هر کارشناس سئو قلمداد کرد. در روند بهینه سازی یک سایت برای گوگل، تحلیل و بررسی بسیار مهم است. شما به این نیاز دارید که کلمات کلیدی رتبه گرفته‌ی صفحات خود را ببینید و همچنین جایگاه کلمات را با یکدیگر مقایسه کنید.

اما مهم است که نقشه سایت را از خود وب‌سایت هم حذف کنید، در غیر این صورت گوگل ممکن است آن را به خاطر بسپارد و دوباره به آن سر بزند. سرچ کنسول یک گزارش نقشه‌سایت ارائه داده و یک راه آسان نیز برای انتشار آن فراهم کرده است. هر یک از گزارش‌ها (مانند برترین صفحات پیوند داده‌شده، برترین سایت‌های پیوند دهنده و غیره) دارای یک لینک به نتایج بیشتر هستند که با کلیک بر روی آن می‌توان گزارش هر کدارم را به تفکیک مشاهده کنید. به طور کلی میانگین موقعیت‌های کمتر از ۳۰ ممکن است به این معنا باشد که وب‌سایت نیاز به یک سری اقدامات اساسی برای بهبود وضعیت خود دارد. سرچ کنسول همیشه به طور پیش‌فرض نوع جستجوی وب در ۳ ماهه گذشته را نشان می‌دهد.

روی هر کدام از این 4 مورد که کلیک کنید در نمودار، آماری از آن ترسیم خواهد شد و در جدول پایین صفحه هم این موارد به جدول اضافه می شوند. Sitemaps می توانند هرآنچه را که در وب سایت شما اتفاق می افتد با شما به اشتراک بگذارد. گوگل Discover را در آوریل 2019 معرفی کرد تا به ناشران بینش بیشتری در مورد نحوه کشف محتوای آنها توسط جستجوگران بدهد. اگر یک پست جدید منتشر کرده اید یا یک صفحه وب را دوباره طراحی کرده اید، می توانید از این ابزار برای ارسال سیگنال به Google برای خزیدن( جستجو) آن صفحه استفاده کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد بخش overview می توانید به مقاله آموزش overvidew سر بزنید. شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر درمورد بخش performance به مقاله ” آموزش performance ” مراجعه کنید.

به عباراتی که کاربران برای یافتن سایت های مرتبط در سرچ گوگل استفاده می‌کنند اصطلاحا یک کوئری گفته می‌شود. قسمت Change of address نیز برای مواردی است که قصد دارید آدرس دامنه سایت خود را تغییر دهید. در صورت انتقال سایت به دامنه جدید با تغییر آدرس در این قسمت، تغییر دامنه سایت را به عنوان مالک سایت به گوگل اطلاع می‌دهید. یخش experience گوگل سرج کنسول شامل سه زیر بخش Page experience، Core Web Vitals و Mobile Usability است. آخرین در بخش در نوار بالای این صفحه بخش Average position است که میانگین موقعیت وب‌ سایت شما را در سه ماه گذشته بررسی می‌کند.

به عنوان مثال، در تصویر زیر، گوگل برای تقریباً ۶.۰۰۰ URL، ارور ۴۰۳ Forbidden server ارائه داده است. یکی از کارهای مهمی که برای بهبود بودجه خزش باید انجام شود؛ برطرف کردن همین اشکالات است. همانطور که در تصویر زیر می‌بینید از ۲ طریق می‌توانید به این بخش دسترسی داشته باشید. در تصویر زیر هر یک از آیتم‌ها با شماره‌های 1، 2، 3، 4، 5، 6 نشان داده‌شده که به توضیح یکایک آن‌ها می‌پردازیم. روش در مقایسه با روش‌های قبلی ممکن است تأیید شدن آن کمی طول بکشد و علت آن‌هم این است که شما همه‌ی زیر دامنه‌ها و پروتکل‌های دیگر سایت خود را نیز به‌صورت همزمان اضافه می‌کنید. برای استفاده از این روش  باید یک DNS record به نام هاستینگ خود اضافه کنید و برای این کار می‌توانید از طریق سی پنل یا دایرکت ادمین خود اقدام کنید.

برای مثال اگر شما پیشوند http را ثبت کنید بهآمارهای این آدرس دسترسی می‌یابید. همچنین بررسی کنید که هیچ تعداد غیرمعمولی در تعداد کلیک خود ندارید. دقت کنید که این روش موقتی است و برای حذف دائمی یک صفحه از نتایج گوگل، باید آن صفحه را noindex کنید. بخش Removals استفاده کمتری نسبت به سایر ابزارهای سرچ کنسول دارد؛ با این حال باید با این ابزار آشنا باشید تا در مواقع لزوم بتوانید از آن استفاده کنید. در این بخش می‌توانید وضعیت مربوط به مسیرهای هر صفحه را مشاهده کنید.

ابزار URL inspection یا بازرس آدرس سایت در واقع ابزاری برای ارائه گزارش در مورد فرایند ایندکس پیچ های مختلف سایت شماست. با انتخاب گزینه video نیز شما می توانید گزارشی از نتایج عملکرد سایت خود و بخصوص ویدئو ها را در بخش video گوکل در اختیار داشته باشید. قبل از شروع نصب سرچ کنسول حتما یک اکانت جیمیل معتبر داشته باشید. برای اطلاعات بیشتر می توانید از فیلم آموزش ساخت جیمیل استفاده کنید. با بیش از 8 سال تجربه و سابقه درخشان در حوزه هاستینگ و میزبانی وب مفتخریم تا با ارائه خدماتی همچون سرور اختصاصی، سرور مجازی، ثبت دامنه، هاست و … در کنار شما عزیزان باشیم. ما در پویان آی تی همواره در تلاشیم تا با فراهم کردن بهترین زیر ساخت‌ها و رعایت اصول حرفه ای مشتری مداری قدردان اعتمادتان بوده و در جهت پیشبرد کسب و کار شما گامی موثر برداریم.

با استفاده از ابزار تغییر آدرس، جستجوی Google را به مکان جدید خود هدایت کنید. 3- در قسمت Search Console به پایین بروید و روی دکمه Adjust Search Console کلیک کنید. Reporting view را در Analytics انتخاب کنید و فراموش نکنید که آن را ذخیره کنید. پیش نیاز خاصی نیاز نداره، مهم اینه که سایت یا وبلاگ داشته باشید، باقی مسائل رو توی دوره یاد می گیرید. اگر از سرویس آمار گوگل استفاده می کنید می توانید به سادگی با کمک این سرویس سایت خودتان را تایید کنید.

با عضویت در خبرنامه "دانیال طاهری فر" به صورت ماهانه می توانید از مهم ترین مطالب سایت و اطلاعات دقیقی با خبر شوید. گوگل تگ منیجر یکی دیگر از سرویس های گوگل است که می توانید با اتکا به آن سایت خودتان را تایید کنید. اگر در ابتدای راه یادگیری سئو هستید، مطالب آموزشی من را در بخش « آموزش سئو » مطالعه کنید. این معیار وقتی بیشتر معنا می‌پذیرد که همراه با معیار میانگین موقعیت در نظر گرفته شود. در واقع مسدودسازی ربات‌های گوگل، عمدا و توسط صاحب سایت انجام شده است. پاسخ خطای ۴۰۳ به این معناست که سرور به ربات‌های گوگل اعلام کرده است که از خزش این URLها منع شده‌اند.

برای این کار ابتدا لینکی که در shared box وجود دارد را انتخاب و کپی کنید سپس صفحه اصلی سایت را در ویرایشگر موردنظر خود بازکنید و لینکی را که کپی کرده‌اید را در قسمت Head صفحه اصلی خود قرار دهید. در شیوه‌ی دوم نیز دوباره نام دامنه خود را در باکس قرارگرفته در بخش Domain وارد کرده و سپس روی دکمه Continue کلیک می‌کنید. در این روش مانند روش قبل نیاز نیست زیر دامنه‌های دیگر سایت یا پروتکل‌های دیگر آن را مجزا وارد کنید. سعی کنید تاحد امکان نقشه سایت بدون خطا باشد چون  در صورت بالارفتن خطاها ممکن است ربات گوگل از آن صرف نظر کند. برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله ابزار Coverage در سرچ کنسول مطالعه شود. بعد از انتخاب هر یک از بخش های فوق می توانید با کلیک گزینه apply نتایج مربوط به آن search type را مشاهده کنید.

ابزار سرچ کنسول گوگل ( یا گوگل وبمستر تولز که نسخه ی قدیمی تر این ابزار است) مدیران وب‌سایت را قادر می‌سازد تا مشکلات را بهتر بشناسند و جایگاه مناسب‌تری در نتایج جستجو داشته باشند. با استفاده از گزارش Page Experience در سرچ کنسول، شما می‌توانید نقاط قوت و ضعف سایت خود را در زمینه تجربه کاربری شناسایی کنید و اقدامات لازم برای بهبود آن را انجام دهید. این گزارش به شما کمک می‌کند تا بفهمید کاربران هنگام بازدید از سایت شما چه احساسی دارند و چه مشکلاتی را تجربه می‌کنند. با بهبود تجربه کاربری، می‌توانید کاربران را در سایت خود نگه داشته و نرخ پرش را کاهش دهید و در نهایت به افزایش رتبه سایت خود در نتایج جستجو کمک کنید. سایت مپ در واقع یک فایل XML است که به موتورهای جستجو مانند گوگل، اطلاعاتی در مورد صفحات وب‌سایت شما می‌دهد. این فایل، یک نقشه راه برای خزنده‌های گوگل محسوب می‌شود و به آن‌ها کمک می‌کند تا صفحات مختلف سایت شما را به‌طور مؤثرتر پیدا و ایندکس کنند.

در فیلد دیگر  (name) هم آدرس سایت را به همان صورتی که در سرچ کنسول نوشتید وارد کنید. در ادامه باید مراحل تایید سایتتان را انجام دهید تا گوگل متوجه شود که این سایت واقعاً متعلق به شماست. فقط کافیست کارهای گفته شده در این ویدیو را مرحله به مرحله انجام دهید تا سایت شما در گوگل سرچ کنسول ثبت شود. در صورتیکه موارد امنیتی به شکل عمدی به وسیله وبمستر در سایت ایجاد نشده باشند، برطرف کردن این موارد نیاز به دانش کافی در زمینه امنیت دارد. اگر با پیغام امنیتی سرچ کنسول مواجه شدید، دقت کنید که علاوه بر برطرف کردن مشکل بوجود آمده، راه نفوذ هکر را نیز شناسایی و مسدود کنید که مجددا با مشکل امنیتی مواجه نشوید.

در این بخش بیشتر تجربه‌ی کاربران و تعامل آن‌ها با یک صفحه از وب‌سایت مثل درصد URL های دارای صفحه خوب ارزیابی می‌شود. و تعداد صفحات باتجربه کاربری خوب و بد سایت را در نمودار نشان می‌دهد. بررسی این معیارها به شما این امکان را می‌دهد که عملکرد سایت را سریعاً ارزیابی کنید. در این جدول لیستی از کلمات کلیدی که کاربران با جستجوی آن‌ها وب‌سایت شمارا پیداکرده‌اند، را می‌بینید. این Query ها می‌توانند به شما کمک کنند تا  نیازهای کاربران و کلمات کلیدی مناسب را بیابید.

تعداد کلیک ها میتوان به شما نشان دهد که محتوایی که در نتایج به نمایش درآمده چند بار توسط بینندگان کلیک شده است. شما می توانید اطلاعات بیشتر درباره نحوه رفتار کاربران و الگوی حرکتی آنها ار از طریق پلتفرم گوگل آنالیتیکس بررسی کنید. با بهبود این معیارها، می‌توانید تجربه کاربری بهتری برای کاربران خود ایجاد کنید و درنتیجه، رتبه سایت خود را در نتایج جستجو بهبود ببخشید. همچنین می توانید از آن برای اطمینان از نگهداری سایت یا تنظیماتی که انجام می دهید با توجه به عملکرد جستجو اطمینان حاصل کنید. گوگل سرچ کنسول (Google Search Console) ابزار گوگل برای صاحبان سایت‌هاست تا آنالیز خوبی روی سایت خودشان از نظر سئو داشته باشند. این گزینه از شما می خواهد که فایل ارائه شده در پنجره تأیید را دانلود کرده سپس آن را در وب سایت خود آپلود کنید.

در این صفحه می توانید دسترسی جدید ایجاد کنید و یا یک دسترسی را از سرچ کنسول خود حذف کنید. گزارش ریدایرکت صفحات سایت به گوگل نیز از طریق این قسمت قابل انجام است که با توجه به حجم بالای آموزش این موضوعات در مقالاتی مجزا به شرح آن‌ها خواهیم پرداخت. محتوای دیسکاور در واقع صفحاتی هستند که از الگوریتم متفاوت تری نسبت به تب Search results  برخوردارند. ربات‌های گوگل به تشخیص خود هر محتوای جدید و ترندی را که در لیست علاقه مندی های مخاطبان هستند در بخش دیسکاور کروم موبایل نمایش می‌دهد. در واقع در این بخش چیزی به عنوان کیورد وجود دارد و فقط صفحات را که در دیسکاور مخاطبان دیده شده است را به همراه ایمپرشن و میزان کلیک آن می‌توانید ببینید. اگر اطلاعات بیشتری در مورد گوگل دیسکاور نیاز دارید می توانید محتوای دیگر ایران هاست با عنوان دیسکاور گوگل را مطالعه کنید.

برای مثال اگر سایت شما دو بار در نتایج جست و جو نشان داده شود و کاربر تنها یک بار بر روی آن کلیک کند، نرخ کلیک 50 درصد خواهد بود. عملکرد هر سایت در گوگل سرچ کنسول به طور کلی در 4 فاکتور زیر مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. در قسمت اول آموزش سرچ کنسول تمام روش های ثبت سایت رو به شما آموزش میدم. در قسمت اول آموزش سرچ کنسول توضیحی کلی بر این ابزار ارائه دادیم و بعد از به قدم های اول را مرور کرده ایم. گوگل سرچ کنسول یک ابزار رایگان و ارزشمند ارائه شده توسط گوگل است که جزو ابزارهای ضروری سئو است. میانگین CTR نشان‌دهنده این است که چه درصدی از کاربران که سایت شما برای آن‌ها در نتایج جستجو نمایش داده شده اقدام به کلیک میکنند.

برای مثال اگر سایت شما به عنوان نتیجه هشتم در صفحه نتایج به کاربر نشان داده شود اما کاربر وارد سایت شما نشود، باز هم جز نرخ ایمپرشن به حساب آورده خواهد شد. بعد از مسائل فراوان و بررسی شرایط تصمیم به تولید یک دوره ی جامع سرچ کنسول گوگل گرفتم و برای این راه به حمایت و همراهی شما احتیاج داریم تا دوره را به صورت رایگان بتوانیم منتشر کنیم. نکته مهم درباره گزارش عملکرد این است که این گزارش، نقطه شروعی برای درک سریع عملکرد وب‌سایت در نتایج جستجو است. نرخ کلیک پایین به این معناست که برای افزایش بازدیدها از نتایج جستجو، سایت نیاز به بهبود دارد. همچنین جالب است بدانید که دامنه‌هایی که با دامنه گوگل ثبت‌شده باشند، به‌صورت خودکار پس افزودن آن‌ها به سرچ کنسول تأیید می‌شوند و نیازی به تایید مالکیت نخواهند داشت.

همانطور که پیش تر نیز گفته شد، سرچ کنسول یکی از ابزار های مهم گوگل است که بیشتر وبمستر ها از آن استفاده می‌ کنند. سرچ کنسول ابزاری رایگان است که توسط خود کمپانی گوگل طراحی شده و اطلاعاتی به شما ارائه می‌دهد که به کمک هیچ ابزار سئو دیگری قابل دستیابی نیست. ابزار گوگل وبمستر تولز به شما کمک می‌ کند تا کلیه نقاط ضعف و قوت سایت را شناسایی کرده و از سلامت و امنیت آن مطمئن شوید. Crawling stats گزارش و آماری از خزش وب سایتتان را نمایش می‌دهد. هر چه نرخ خزش بالاتر باشد مطالب و صفحات وب سایت شما با سرعت بیشتری ایندکس می‌شوند.


https://daroromiekojast.ir/who-is-the-best-seo-in-urmia/